Share
Actualizarea situației în educație: În județul Maramureș cu prezență fizică se fac cursurile în toate unitățile. Vezi aici rata de vaccinare în fiecare școală!

Actualizarea situației în educație: În județul Maramureș cu prezență fizică se fac cursurile în toate unitățile. Vezi aici rata de vaccinare în fiecare școală!

Actualizarea situației în educație! În județul Maramureș cu prezență fizică se fac cursurile în toate unitățile. Vezi aici rata de vaccinare în fiecare școală!

CJSU Maramureș a aprobat scenariile de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar în perioada 6-10 decembrie, arată reprezentanții autorităților maramureșene.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a reunit în ședință extraordinară și a aprobat scenariile de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județul nostru, a declarat subprefectul Rudolf Stauder, președintele CJSU Maramureș.

Desfășurarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar se realizează în conformitate cu prevederile legislației în vigoare. În localitățile în care rata de incidență este sub 3 cazuri la 1000 locuitori, activitățile didactice se pot desfășura cu prezență fizică în unitățile de învățământ preuniversitar, cu respectarea strictă a normelor de protecție sanitară, independent de procentul de vaccinare a personalului din unitatea de învățământ. La nivelul județului toate unitățile de învățământ preuniversitar vor desfășura cursuri cu prezența fizică a elevilor.

Scenariile vor fi actualizate în funcție de procentul de vaccinare, evoluția situației epidemiologice de la nivelul unităților de învățământ, dar și de rata de incidență cumulată a cazurilor pentru fiecare unitate administrativ-teritorială transmisă de către Direcția de Sănătate Publică, a mai precizat subprefectul de Maramureș. Vezi lista completă detaliată AICI!

C.Ț.

Lasă un comentariu