Share
Actualizarea situației în educație: În județul Maramureș cu prezență fizică desfășoară cursurile majoritatea unităților școlare. Vezi lista completă detaliată!

Actualizarea situației în educație: În județul Maramureș cu prezență fizică desfășoară cursurile majoritatea unităților școlare. Vezi lista completă detaliată!

Actualizarea situației în educație! În județul Maramureș cu prezență fizică desfășoară cursurile majoritatea unităților școlare. Vezi lista completă detaliată!

O nouă săptămână, o nouă actualizare a listei unităților de învățământ, în funcție de scenariile aferente necesare pentru desfășurarea activității, în actualul context epidemiologic.

Subprefectul Rudolf Stauder a declarat că a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în care s-au aprobat scenariile pentru desfășurarea cursurilor unităților de învățământ preuniversitar în data de 18 octombrie.

Din cele 391 unități de învățământ preuniversitar existente la nivelul județului, 333 unități de învățământ vor desfășura cursuri în scenariul 1 – cu prezența fizică a antepreșcolarilor/copiilor/elevilor în unitățile de învățământ, 53 unități de învățământ în scenariul 2 – vor desfășura cursuri în sistem online grupele/clasele unde sunt anteprescolari/copii/elevi/cadre didactice infectate cu virusul SARS-CoV-2, iar cinci unități de învățământ vor desfășura cursuri doar în sistem online, urmare a propunerilor consiliilor de administrației și avizării acestora de către Inspectoratul Școlar Județean și Direcția de Sănătate Publică.

În funcție de evoluția situației epidemiologice, CJSU va putea aproba și alte măsurile necesare pentru prevenirea și limitarea infecției cu noul Coronavirus, a mai spus subprefectul de Maramureș. Vezi lista completă AICI!

C.Ț.

Lasă un comentariu