Share
Actualizarea situației în educație: În județul Maramureș cu prezență fizică desfășoară cursurile majoritatea unităților școlare. Vezi lista completă detaliată!

Actualizarea situației în educație: În județul Maramureș cu prezență fizică desfășoară cursurile majoritatea unităților școlare. Vezi lista completă detaliată!

Actualizarea situației în educație! În județul Maramureș cu prezență fizică desfășoară cursurile majoritatea unităților școlare. Vezi lista completă detaliată!

CJSU Maramureș a aprobat scenariile de desfășurare a activității în unitățile de învățământ preuniversitar din județ, arată autoritățile responsabile cu acest aspect.

Subprefectul Rudolf Stauder, președintele CJSU Maramures, a declarat că a avut loc ședința extraordinară a comitetului în care s-au aprobat scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ preuniversitar, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Din cele 391 de unități de învățământ preuniversitar din județ, 340 de unități vor desfășura cursuri cu prezența fizică a antepreșcolarilor/elevilor, 47 de unități de învățământ în scenariul 2, în funcție de cazurile confirmate la nivel de grupă/clasă/unitate învățământ/conexă, iar patru unități de învățământ vor desfășura cursuri online, în localitățile carantinate zonal.
Scenariul 1 este cu prezența fizică a antepreșcolarilor/copiilor/elevilor în unitățile de învățământ.
Scenariul 2 – doar grupele/clasele unde sunt antepreșcolari/copii/elevi/cadre didactice infectați cu virusul SARS-CoV-2 desfășoară cursuri online, iar acele grupe/clase sunt comunicate părinților de către director/educator/învățător/diriginte.
Cursuri online desfășoară doar unitățile de învățământ din localitățile carantinate zonal: Bârsana și Giulești, cu localitățile aparținătoare. Vezi lista completă AICI!.

C.Ţ.

Lasă un comentariu