Share
Actualizare: Accidente în Baia Mare pe străzile 22 Decembrie și Gării. Ambele, cu victime. Cum s-au produs cele două evenimente rutiere (FOTO)

Actualizare: Accidente în Baia Mare pe străzile 22 Decembrie și Gării. Ambele, cu victime. Cum s-au produs cele două evenimente rutiere (FOTO)

Două accidente de circulație au avut loc aproape în același timp pe două străzi intens circulate din municipiul Baia Mare.

Pe strada 22 Decembrie au fost implicate două autovehicule și au rezultat trei victime. Pe strada Gării, la fel două autovehicule și două victime, din primele informații. Vom reveni cu detalii!

ACTUALIZARE – „Azi, 29 iunie, orele 09.30, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada 22 Decembrie din municipiu. La fața locului polițiștii au constatat faptul că două autoturisme conduse de către o femeie de 41 de ani din Satu Mare, respectiv, o tânără de 26 de ani din Baia Mare, au intrat în coliziune. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarelor auto, precum și a unui copil de 4 ani, pasager în unul dintre autoturisme. Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a explicat reprezentanții IPJ Maramureș.

„Azi, 29 iunie, orele 09.50, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Gării s-a produs un accident rutier. La fața locului polițiștii au constatat faptul că trei autovehicule au intrat în coliziune. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a două femei de 50 respectiv 53 de ani din Baia Mare, pasagere ale unuia dintre autovehiculele implicate în accident. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto, trei maramureșeni de 29, 43 respectiv 53 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în toate cazurile. Traficul rutier a fost restricționat pe o singură bandă de mers aproximativ 30 de minute. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au arătat reprezentanții IPJ Maramureș.

C.Ț.

Foto – Radare Maramureș / Gabriel Adrian Trif, Cristian, Adrian Brumar


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu