Share
Accidente rutiere în anchetarea polițiștilor din Maramureș!

Accidente rutiere în anchetarea polițiștilor din Maramureș!

Accidente rutiere în anchetarea polițiștilor din Maramureș!

Vineri, 25 noiembrie, în jurul orei 12.30, polițiștii băimăreni au intervenit la un accident rutier produs pe strada George Coșbuc la intersecția cu bulevardul Republicii. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un autobuz condus de un bărbat de 40 de ani din Remetea Chioarului, a intrat în coliziune față spate cu un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani din Sălaj. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din autobuz, respectiv o femeie de 65 de ani din Baia Sprie, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vineri, 25 noiembrie, la ora 16.36, polițiștii Secției 3 Fărcașa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în localitatea Urmeniș a avut loc un accident rutier soldat cu victimă. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un moped condus pe D.J. 182B, de un tânăr de 17 ani din Băița De Sub Codru, a părăsit partea carosabilă într-o curbă și s-a răsturnat într-un șanț. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului motiv pentru care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vineri, 25 noiembrie, la ora 12.00, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați să intervină la un accident rutier produs pe strada Pandurilor din municipiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către o femeie de 47 de ani din oraș a ajuns la intersecția cu strada Popa Lupu, a efectuat viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un moped. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului, un bărbat de 46 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că victima nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Ambele persoane implicate în eveniment au fost testate cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Totodată, le au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu