Share
Accident în județul Maramureș: Un șofer tânăr în vârstă de 22 de ani a fost rănit în urma unei coliziuni auto în zona Tăuții de Sus! (FOTO)

Accident în județul Maramureș: Un șofer tânăr în vârstă de 22 de ani a fost rănit în urma unei coliziuni auto în zona Tăuții de Sus! (FOTO)

Accident în județul Maramureș! Un șofer tânăr în vârstă de 22 de ani a fost rănit în urma unei coliziuni auto în zona Tăuții de Sus!

Un eveniment de circulație a avut loc miercuri, 8 septembrie, la orele amiezii, în localitatea Tăuții de Sus. Iată ce spun reprezentanții IPJ Maramureș!

„Miercuri, la ora 12.07, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe strada Forestierului din Tăuții de Sus a avut loc un eveniment rutier. La fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 22 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu un alt vehicul, condus de un bărbat de 62 de ani din Berința.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 22 de ani din Baia Mare, care a fost transportat la spital de un echipaj SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Circulația pe D.N. 18 a fost blocată pe ambele sensuri de mers aproximativ 40 de minute. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

C.Ț.

Foto – Mădălina Chiuzbăian

Lasă un comentariu