Share
A depus azi jurământul: Acum județul Maramureș are oficial și al 2-lea subprefect care este Crina Fiorela Chilat. Actuala echipă de conducere e completă!(FOTO)

A depus azi jurământul: Acum județul Maramureș are oficial și al 2-lea subprefect care este Crina Fiorela Chilat. Actuala echipă de conducere e completă!(FOTO)

A depus astăzi jurământul: Acum județul Maramureș are oficial și al 2-lea subprefect care este Crina Fiorela Chilat. Actuala echipă de conducere este completă!

Vineri, 11 februarie, a avut loc, la Palatul Administrativ din municipiul Baia Mare, ceremonia de investire în funcția de subprefect a doamnei Fiorela-Crina Chilat, arată autoritățile.

În această dimineață s-a desfășurat în sistem videoconferință, cu respectarea măsurilor de prevenire și limitare a infecției cu virusul SARS-CoV-2, ceremonia de investire în funcție a doamnei subprefect Fiorela-Crina Chilat. La ceremonia de investire din sala Palatului Administrativ au participat prefectul Rudolf Stauder, subprefectul Enikö-Erzsébet Krizsanovszki, directori ai serviciilor publice deconcentrate, primari ai unităților administrative-teritoriale, iar de la nivel central subsecretarul de stat Gheorghe Sorescu și directorul general Teodor Iulian Gheorghe, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În Monitorul Oficial nr.139/2022 a fost publicată Hotărârea de Guvern nr.184/2022 prin care Fiorela-Crina Chilat a fost numită în funcția de subprefect a județului Maramureș. Subprefectul Fiorela-Crina Chilat a depus jurământul în conformitate cu dispozițiile art. 251 alin. (3) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare: „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună-credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Maramureș. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”. La finalul ceremoniei, subsecretarul de stat Gheorghe Sorescu a adresat un mesaj doamnelor și domnilor prefecți și subprefecți cu ocazia depunerii jurământului de investire.

Astfel echipa Prefecturii Maramureș este în prezent completă – Rudolf Stauder (subprefect din 31 martie 2021, subprefect cu atribuții de prefect din 9 septembrie 2021, prefect din 13 ianuarie 2022), Eniko Krizsanovszki (subprefect din 4 martie 2021), respectiv Crina Fiorela Chilat (subprefect din 11 februarie 2022).

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu