Share
A avut loc prima conferință dedicată cadrelor didactice de educație fizică și sport din județul Maramureș

A avut loc prima conferință dedicată cadrelor didactice de educație fizică și sport din județul Maramureș

Fabrica de Campioni, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Casa Corpului Didactic Maramureș, a organizat prima conferință dedicată profesorilor de educație fizică și sport din județ în 12 iunie, la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai”.

În urma experienței pe care Fabrica de Campioni a avut-o cu profesorii de educație fizică și sport din județ a decis să încheie un parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Casa Corpului Didactic Maramureș pentru un viitor mai bun al sportului maramureșean. În cadrul parteneriatului vor avea loc mai multe evenimente dedicate cadrelor didactice de specialitate.

Prima conferință de educație fizică și sport a avut loc în 12 iunie, în amfiteatrul Colegiului Național „Gheorghe Șincai” din Baia Mare, unde au fost prezenți peste 70 de profesori de educație fizică și sport. Invitații acestei conferinței au fost domnii: Conferențiar doctor Cosmin Prodea și Profesor Doctor Bogdan Vasile de la Universitatea ,,Babeș Bolyai”-Facultatea de Educație fizică și Sport-Cluj Napoca, arată organizatorii.

”Domnul conf.dr. Cosmin Prodea a dezbătut subiecte precum: titularizare, definitivat, grade didactice, în timp ce domnul prof.dr.Bogdan Vasile a vorbit despre etica antrenamentului sportiv de performanță. Alături de dânșii, au mai fost prezenți Inspectorul Școlar General, prof.Mihai Pop, Inspectorul de Educație Fizică și Sport, prof. Simona Ardelean, Inspectorul pentru Activități Extrașcolare prof.Mihai Mureșan, și fondatorul Fabricii de Campioni, Tudor Marta. Conferința care a avut loc ieri este prima acțiune din demersul pe care l-am gândit împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Casa Corpului Didactic Maramureș, urmând să mai organizăm în anul școlar urmăror astfel de evenimente care se adresează profesorilor de educație fizică și sport. Mulțumim conducerii Colegiului Național „Gheorghe Șincai”, reprezentat în cadrul conferinței de doamna director adjunct Simona Toma, pentru găzduire și Inspectoratului Școlar Județean Maramureș și Casei Corpului Didactic Maramureș pentru colaborare”, arată Fabrica de Campioni.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu