Share
2,6 milioane de lei din bani europeni pentru o centrală fotovoltaică în comuna Recea

2,6 milioane de lei din bani europeni pentru o centrală fotovoltaică în comuna Recea

În comuna Recea va fi realizată o centrală fotovoltaică. Proiectul a fost depus și va fi realizat din bani europeni.

Investiția va asigura independența energetică a comunei.

„Am reușit să depunem un proiect pe fonduri europene pentru modernizarea energetică a comunei noastre, iar suma de 2,6 milioane de lei necesară implementării proiectului este 100% eligibilă!

Pe o suprafață de aproximativ 7.500 de mp ne dorim să construim o centrală fotovoltaică care va acoperi întregul consum de energie electrică al comunei, iar aici ne referim atât la iluminatul public, cât și la energia electrică necesară în instituțiile de învățământ, în clădirea Primăriei, la bazinul de înot etc.

Dorim să fim independenți din punct de vedere energetic și ne dorim să reducem cât mai mult consumul banului public, pentru că fiecare leu pe care nu îl folosim pentru a achita facturi de utilități îi vom reinvesti în alte proiecte importante pentru comunitate!”, informează primarul Octavian Pavel.

Totodată, acesta mulțumește echipei alături de care a realizat importantul proiect: „Când lucrezi cu oameni implicați așa cum sunt colegii mei din Primăria și Consiliul Local Recea, când alegi cei mai buni consultanți pentru a reuși să implementezi proiecte atât de vitale comunității, lucrurile merg pe drumul cel bun!

Tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, le mulțumesc! Tuturor celor care au votat pentru depunerea acestui proiect, le mulțumesc! Tuturor celor care credeți în mine, vă mulțumesc! Noi toți avem un scop comun: mai mult și mai bine pentru comuna Recea!”.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Ionut vasile

    Bravo, speram sa fie de bine .
    Felicitări.

    Răspunde

Lasă un comentariu