Share
Un tânăr din Baia Mare a fost identificat și reținut după ce a comis mai multe furturi

Un tânăr din Baia Mare a fost identificat și reținut după ce a comis mai multe furturi

Polițiștii băimăreni au reușit identificarea unei persoane bănuite de comiterea a trei fapte, respectiv tentativă la furt calificat și furt calificat.

Mai exact, la data de 21 iunie, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat de 36 de ani, din municipiu, că în aceeași zi persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa, unde ar fi încercat să deschidă o cutie de valori. Din fericire, nu au fost sustrase bunuri, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru identificarea persoanelor bănuite.

Astfel, în urma activităților informativ-operative si a celor criminalistice efectuate, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind bărbatul de 29 de ani, din Baia Mare. În continuare, ca rezultat al extinderii cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, bărbatul de 29 de ani a fost identificat ca fiind persoana bănuită de comiterea a altor două fapte de furt calificat comise la data de 01 și 21 iunie 2022.

Acesta a sustras mai multe bunuri dintr-o locuință de pe strada Mărășești din municipiu și dintr-un autoturism care era parcat pe Aleea Mărăști, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu