Share
Tragedie fără margini: Preotul-paroh din Cărbunar și-a pierdut viața într-un teribil accident. Mesajul Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului (FOTO)

Tragedie fără margini: Preotul-paroh din Cărbunar și-a pierdut viața într-un teribil accident. Mesajul Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului (FOTO)

Doliu în comunitatea din Cărbunar. Preotul-paroh Adrian Ieremi și-a pierdut viața în după-amiaza zilei de duminică, 9 august, într-un teribil accident de circulație. Preotul era căsătorit și avea doi copii, unul în vârstă de 12 ani și altul proaspăt absolvent de liceu. Mai trist este că a împlinit 41 de ani chiar ieri. Părintele Adrian era originar din Pomi, s-a născut in 8 August 1979, slujea la Biserica de zid „Nasterea Maicii Domnului”, construită în anul 1888 și păstorea 586 credincioși.

Tragedia a avut loc astăzi, în jurul orelor 15.00. La scurt timp, polițiștii din Groși au fost sesizați prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Cărbunari.

„La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, care conducea o motocicletă pe strada principală din localitate, într-o curbă la dreapta, pierde controlul asupra direcției de deplasare și intră în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a bărbatului. Echipajul medical ajuns la fața locului a declarat decesul acestuia”, a declarat Romeo Tămășan, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Și Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului a emis un mesaj de susținere pentru familia îndoliată. „Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi a trecut la Domnul. Cu nespusă durere, dar cu nădejde în iubirea milostivă a lui Dumnezeu pe care L-a slujit cu râvnă neobosită, Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi, păstorul credincioșilor din Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Cărbunari, Protopopiatul Baia Mare, a trecut la cele veșnice, astăzi, la vârsta de 41 ani, în urma unui tragic accident rutier, care a avut loc în jurul orei 16:00.

La acest moment dramatic și de profundă întristare, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, Precucernicii și Părinți slujitori ai Sfintelor Altare ale Eparhiei, transmitem gânduri de compasiune și mângâiere familiei îndoliate, doamnei preotese Mariana și fiilor Preacucerniciei Sale, Andrei și Mihail-Stelian, rugând pe Hristos Domnul să primească sufletul Părintelui întru Împărăția Sa cea veșnică. Vom reveni în cel mai scurt timp cu detalii în ceea ce privește Slujba Înmormântării. Dumnezeu să-l ierte și veșnică să-i fie pomenirea din neam în neam!”, au spus reprezentanții Biroului de Presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului. Spunem și noi Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

C.Ț.

1 Comentariu în această postare

  1. Carla Cosma

    De ce oare Doamne lai luat pe el mia fost drag şi e preotul care ma botezat am fost în ulmoasa mám dus la magazin şi venise şi el lam întrebat când mai vine la biserica noastră şi a zis că se va întoarce înapoi atunci lam văzut ultima dată şi lam imbratisat pentru ultima oară.Dumnezeu să îl ierte şi odihnească😢

    Răspunde

Lasă un comentariu