Share
Actualizare: Bărbatul care nu s-a mai întors acasă de la cules de ciuperci a fost găsit în viață

Actualizare: Bărbatul care nu s-a mai întors acasă de la cules de ciuperci a fost găsit în viață

Luni seara, 24 octombrie, cu puțin timp înainte de miezul nopții, SPJ Salvamont Maramureș a anunțat că pornește într-o acține de căutare în zona localității Săpânța.

Un bărbat cu probleme medicale a plecat de dimineață la cules de ciuperci și nu s-a mai întors la domiciliu. Bicicleta acestuia a fost găsită în localitatea Săpânța, domiciliul acestuia fiind, de fapt, într-o altă localitate.

Cel care a dat alarma a comunicat și numărul de telefon al bărbatului disparut. Telefonul acestuia sună, dar nu răspunde nimeni,  iar în aceste condiții omul nu poate fi localizat.

Căutările au inceput în zona presupusă ca fiind cea în care dispărutul a mers la cules de ciuperci. Sunt extrem de puține informațiile pe care salvatorii le au.

Revenim cu amănunte… Sperăm să fie găsit teafăr!

Actualizare: După trei ore de căutari fără rezultate, la care s-a folosit și un binoclu cu termoviziune din dotarea serviciului, salvatorii montani s-au retras la sediul Primăriei din localitatea Săpânța pentru a se odihni.

Barbatul a fost găsit în viață. Acesta se plimba pe ulița din comuna în care domiciliază. Intrebat de un politțist care l-a identificat de unde a apărut, omul a spus că și-a pierdut telefonul în pădure și că aseară venind de acolo s-a oprit la un prieten.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu