Share
Situație stranie în Maramureș: O tânără din Baia Mare a fost găsită fără suflare în albia râului Lăpuș. După două ore a fost găsit decedat și iubitul ei (FOTO)

Situație stranie în Maramureș: O tânără din Baia Mare a fost găsită fără suflare în albia râului Lăpuș. După două ore a fost găsit decedat și iubitul ei (FOTO)

Situație stranie în Maramureș. Astăzi, 19 iulie, au fost descoperite în decurs de două ore, două cadavre. Acestea aparțin ale unei tinere și iubitul ei, din câte se cunoaște acum.

Azi, 19 iulie, în jurul orei 10.00, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că în albia râului Lăpuș, mai exact în localitatea Coruia, a fost găsit un cadavru.

Deplasați la fața locului, polițiștii Secției 1 Groși au constatat că este vorba despre cadavrul unei femei, de aproximativ 30 ani. Aceasta nu era dată dispărută. Din primele verificări, corpul neînsuflețit nu prezintă urme exterioare de violență. S-a constituit grupă complexă de cercetare în vederea efectuării de verificări pentru identificarea cadavrului și stabilirea cauzei decesului.

La scurt timp reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș au anunțat faptul că se știe cine este persoana respectivă. Mai exact polițiștii maramureșenii au identificat cadavrul ca fiind al unei tinere de 26 de ani, din Baia Mare. Corpul neînsuflețit a fost transportat la spitalul din Baia Mare în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. Și cercetările au continuat!

După aproximativ două ore, o situație similară. A fost găsit alt corp neînsuflețit. În proximitatea locului unde a fost identificat cadavrul tinerei de 26 ani, polițiștii Secției 1 Groși au identificat, în amonte, cadavrul unui bărbat de 37 ani din județul Iași. La fața locului se află o echipă complexă de cercetare în vederea stabilirii cauzei decesului. În zona în care au fost identificate cadavrele au fost descoperite haine, bunuri și acte de identitate ale persoanelor în cauză, arată reprezentanții IPJ Maramureș. Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzelor concrete în care a intervenit decesul bărbatului. Din câte se pare, este vorba despre iubitul tinerei. Așadar vom reveni cu amănunte!

C.Ț., L.C.H.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu