Share
Situație în timp de pandemie: A curs cu bere pe Mesteacăn! (FOTO)

Situație în timp de pandemie: A curs cu bere pe Mesteacăn! (FOTO)

Incident atipic în Pasul Mesteacăn, joi, 30 aprilie, în jurul orei 13.45. Un TIR încărcat cu lăzi cu bere și-a scăpat marfa într-o curbă, iar aceasta s-a împrăștiat pe DN 1C.

Din fericire, nimeni nu a pățit nimic, cu toate că șoferii care s-ar fi angajat în depășire s-ar fi ales cu lăzi pătrunse în autoturism prin parbriz. Însă pagubele par a fi însemnate, dacă e să analizăm imaginile furnizate de cititorii noștri.

Există două variante. Ori șoferul a luat curba în viteză, ori TIR-ul era prea încărcat și a intrat în balans. Cert este că marfa nu a fost foarte bine asigurată, din moment ce „a sărit” pe șoseaua națională. Au rămas numai cioburi de sticlă și bere pe asfalt.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că traficul rutier s-a desfășurat pe un fir alternativ pe DN 1C Dej-Baia Mare, la kilometrul 110+150 de metri, în zona localității Mesteacăn, județul Maramureș, după ce, dintr-un autocamion aflat în deplasare, au căzut pe partea carosabilă mai multe lăzi cu bere.

Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă traficul s-a desfășurat îngreunat pentru a permite curățarea suprafeței de rulare. Circulația s-a reluat, în condiții normale, în 45 de minute.

Ca să facem puțin haz de necaz, am putea spune faptul că cei mai afectați de incident sunt consumatorii de bere.

Iubitorii licorii au primit o grea lovitură după ce atâția litri din băutura lor preferată s-a împrăștiat pe asfalt, în loc să ajungă pe mesele lor. Și mai vine și 1 mai. Și mai e și pandemie…

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu