Share
Scandaluri în Baia Mare la ceas de seară; Doi bărbați sunt cercetați pentru violență în familie

Scandaluri în Baia Mare la ceas de seară; Doi bărbați sunt cercetați pentru violență în familie

Joi, 24 septembrie, înainte de ora 20.00, poliţiştii au fost sesizați de o femeie din Baia Mare că este implicată într-un scandal.

La fața locului poliţiştii au identificat apelanta, o femeie de 35 de ani, care a relatat că a avut un scandal cu soțul său şi că în urmă cu aproximativ două săptămâni a fost agresată fizic de acesta.

Poliţiştii au întocmit ordin provizoriu de protecție împotriva bărbatului de 39 de ani. Acesta a fost condus la sediul poliției Baia Mare pentru a se întocmi dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Tot aseară, puțin după ora 22.00, poliţiştii au intervenit la un scandal produs într-un imobil de pe bulevardul Bucureşti din municipiu.

Între o femeie de 47 de ani, din Poiana Botizii, şi concubinul acesteia, un bărbat de 39 de ani din Oncești, a izbucnit un conflict spontan în urma căruia bărbatul a agresat-o fizic pe femeie. Poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului. În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de violență în familie.

Publicat în:

Lasă un comentariu