Share
Scandal nocturn: Băimărean bătut măr și apoi lăsat întins pe jos, într-o parcare de pe strada Grănicerilor

Scandal nocturn: Băimărean bătut măr și apoi lăsat întins pe jos, într-o parcare de pe strada Grănicerilor

Scandal cât China în noaptea de sâmbătă spre duminică, 1/2 august, într-o parcare situată pe strada Grănicerilor din Baia Mare. Un bărbat a fost bătut măr de alte trei persoane. Ba mai mult, mașina acestuia a fost grav avariată.

Polițiștii au demarat o anchetă. ”În data de 2 august 2020, în jurul orei 03.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin 112, să intervină pentru aplanarea unui scandal între mai multe persoane, ce a avut loc într-o parcare de pe strada Grănicerilor. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat întins pe jos, conștient, care acuza lovituri la nivelul capului.

Acesta a relatat polițiștilor că a fost agresat de trei persoane pe cale le cunoaște. Bărbatul a fost preluat de către un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, polițiștii au constatat că autoturismul acestuia avea luneta și parbrizul distruse. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere”, a declarat Romeo Tămășan, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.

Lasă un comentariu