Share
Peste 30.000 de pachete cu țigări de contrabandă confiscate

Peste 30.000 de pachete cu țigări de contrabandă confiscate

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighet au confiscat ieri și azi peste 30.000 de pachete cu țigări de contrabandă. Azi-noapte s-au prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Petea doi bărbați cu dublă cetățenie, română și ucraineană, în vârstă de 30, respectiv 34 de ani. Parcă bănuind ceva necurat, polițiștii au făcut un control amănunțit al mașinii și al bagajelor celor doi. Așa se face că au găsit în locuri special amenajate în autovehicul 3.454 de pachete cu țigări ucrainene, în valoare de peste 41.000 de lei.

O altă captură de țigări de contrabandă au făcut ieri polițiștii de frontieră, dar asta numai după ce au trecut la urmărirea unei mașini al cărei șofer nu a oprit la semnalele acestora, îndreptându-se în mare viteză spre localitatea Bistra. Mașina, una înmatriculată în Franța, a fost găsită abandonată, după ce se și lovise de un imobil de pe marginea drumului. În autoturism s-au găsit 14.860 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 174.000 de lei.

Tot ieri, un echipaj din cadrul Sectorului PF Brodina a descoperit în apropierea frontierei 5 colete cu țigări. Conțineau 11.880 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 139.000 lei. În toate aceste cazuri polițiștii continuă cercetările.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu