Share
Perchiziții domiciliare în Borșa: Un pui de urs a fost găsit în gospodăria unui localnic; Polițiștii au găsit și câteva kilograme de carne de vânat (FOTO și VIDEO)

Perchiziții domiciliare în Borșa: Un pui de urs a fost găsit în gospodăria unui localnic; Polițiștii au găsit și câteva kilograme de carne de vânat (FOTO și VIDEO)

Astăzi, 10 iunie, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Maramureș, în baza mandatelor emise de Judecătoria Vișeu de Sus, au efectuat trei percheziții domiciliare la locuința și dependințele unui bărbat de 59 de ani, din Borșa.

În urma verificărilor, au fost ridicate peste 40 de kilograme de carne, ce par a fi de vânat, un exemplar de interes cinegetic din specia urs, femelă, cu vârsta de aproximativ 4 luni, o capcană tip „gură de lup”, prevăzută cu lanț și ancoră metalică, precum și alte bunuri.

Puiul de urs a fost examinat de către un medic veterinar, fiind predat reprezentaților Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Maramureș.

În continuare, se efectuează cercetări față de bărbatul de 59 de ani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv deținerea în captivitate fără drept a unor specii de interes cinegetic.

Pe parcursul perchezițiilor, polițiștii S.A.E.S.P. au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș, polițiștilor din cadrul Grupei Canine și Poliției Borșa, precum și al comisarilor Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Maramureș.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu