Share
Percheziție DIICOT: Un fost jucător al clubului Minaur Baia Mare, acuzat de trafic de substanțe interzise

Percheziție DIICOT: Un fost jucător al clubului Minaur Baia Mare, acuzat de trafic de substanțe interzise

Surpriză nedorită descoperită la domiciliul unui fost handbalist al Minaur Baia Mare, actualmente jucător la CSM Făgăraș. Oamenii legii au găsit în casa sportivului francez Pierre Yves Ragot cannabis.

Azi, 4 iunie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov  împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul  Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Făgăraş, județul Brașov, într-o cauză vizând săvârşirea de către un suspect, cetăţean francez, a infracţiunii de trafic de droguri de risc. Conform Agerpres, este vorba despre handbalistul francez Pierre Yves Ragot. Acesta este audiat, joi, de procurorii DIICOT, după ce, la domiciliul acestuia au fost descoperite, în urma unei percheziţii, aproximativ 700 de grame de cannabis şi o instalaţie folosită la întreţinerea culturii indoor.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada februarie – iunie 2020, suspectul, în vârstă de 34 de ani, a cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării. La data de 4 februarie, suspectul a comandat de pe un site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2500 lei. De asemenea,la data de 12 mai 2020 suspectul  a comandat un colet cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, achitând pentru acesta suma de 1257 lei. În urma percheziției domiciliare au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalație folosită la întreținerea culturii, două telefoane mobile, precum și un grinder și un cântar electronic. Suspectul a fost condus la sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Braşov, în vederea audierii. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș. Oamenii legii au făcut precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Pierre Yves Ragot are 34 de ani, este căsătorit cu o româncă și are un fiu în vârstă de doi ani. El a evoluat în cariera sa pentru Nancy, Ajaccio, Nimes, Anaitasuna, Billiere, Union Loeben, iar din 2014 s-a trasferat în România, la Dinamo București. În 2017, a venit la Minaur Baia Mare, după care a evoluat din nou în Franța, la Pontault-Combault, după care a revenit în țara noastră, la CSM Făgăraș.

C.Ț.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu