Share
Patru maramureșeni condamnați la închisoare cu executare au fost depuși în penitenciar

Patru maramureșeni condamnați la închisoare cu executare au fost depuși în penitenciar

Săptămâna trecută, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de către Judecătoria Sighetu Marmaţiei şi Tribunalul Maramureş.

Mandatele îi privesc pe un bărbat de 30 de ani, din Sighetu Marmaţiei, care a fost condamnat la executarea unei pedepse cu închisoarea de 3 ani, 9 luni şi 20 de zile, respectiv pentru un bărbat de 31 de ani, tot din Sighetu Marmaţiei, condamnat la executarea unei pedepse cu închisoarea de 4 ani, pentru infracţiuni la regimul vamal.

Bărbaţii au fost depuşi în Penitenciarul Baia Mare.

De asemenea, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de către Judecătoria Baia Mare.

Mandatele îi privesc pe un băimărean, de 50 de ani, condamnat la 10 luni închisoare şi 2.000 de lei amendă penală pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv pe un tânăr de 29 de ani, din Baia Mare, condamnat la 1 an închisoare şi 2.000 de lei amendă penală pentru aceeaşi infracţiune.

Publicat în:

Lasă un comentariu