Share
Patru autoturisme înregistrate în weekend circulând cu viteză uriașă; Ce „recompensă” au primit de la polițiști

Patru autoturisme înregistrate în weekend circulând cu viteză uriașă; Ce „recompensă” au primit de la polițiști

În acest weekend, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș și-au făcut simțită prezența pe drumurile publice în vederea prevenirii evenimentelor rutiere de orice natură.

Viteza se află printre principalele cauze generatoare de accidente rutiere, motiv pentru care polițiștii rutieri trag un semnal de alarmă privind respectarea limitei legale de viteză.

Sâmbătă, 24 septembrie, aparatul radar a înregistrat trei autoturisme care circulau pe bulevardul Independenței cu viteze mult superioare celei legale, între 138 și 157 km/h. La volanul acestora se aflau tineri cu vârste cuprinse între 20 și 21 de ani.

Duminică, 25 septembrie, un alt bărbat de 48 de ani din Baia Mare a fost identificat pe D.N. 1C, în comuna Cicârlău, conducând un autoturism cu viteza de 147 (+97) km/h.

Astfel, după faptă și ”răsplată”, celor patru le-au fost reținute permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pe perioade de 120 de zile (pentru cei care au condus cu vitezele de 147 și 157 km/h) și 90 de zile în celelalte două cazuri și, de asemenea, au fost ”premiați” corespunzător și individual cu sancțiuni contravenționale în valoare de 1.305 de lei.

Acestea sunt doar câteva exemple din situațiile cu care se confruntă zilnic polițiștii rutieri.

De asemenea, în weekend, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au aplicat 50 de sancțiuni contravenționale, din care 33 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în valoare totală de peste 29.000 de lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute 18 permise de conducere, 15 fiind doar pentru viteză. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu