Share
O tânără a fost accidentată pe trecerea de pietoni

O tânără a fost accidentată pe trecerea de pietoni

O tânără de 22 de ani a fost accidentată ieri pe o trecere de pietoni din Baia Mare, la intersecția bulevardului Independenței cu bulevardul Unirii. După producerea accidentului, șoferul, un tânăr de 19 ani din Baia Mare, a transportat victima la Spitalul Județean. Din cauza leziunilor suferite, aceasta a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Un alt pieton a fost rănit tot ieri în Lăpușel. Un bărbat de 66 ani, din Coruia, a lovit cu mașina o băimăreancă de 53 ani care a încercat să traverseze prin loc nemarcat. În urma accidentului femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean, unde a rămas internată. Nici acest șofer nu se afla sub influenţa alcoolului. În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

Pe de altă parte, în cadrul unei acţiuni desfăşurate ieri în Baia Mare, poliţiştii  Biroului Rutier au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe şoferilor care nu au acordat prioritate pietonilor. De asemenea, şapte şoferi care au pus în pericol siguranţa pietonilor au rămas fără permisele de conducere.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu