Share
O maramureșeancă de 90 de ani s-a rătăcit la cules de ciuperci; Și-a petrecut noaptea într-o șură părăsită la marginea pădurii

O maramureșeancă de 90 de ani s-a rătăcit la cules de ciuperci; Și-a petrecut noaptea într-o șură părăsită la marginea pădurii

Azi, 27 septembrie, un apel venit prin 112 a anunțat că o femeie în varstă de 90 ani a plecat ieri la ora 11.00 după ciuperci în pădure în zona Leordina și nu s-a mai întors la domiciliu.

Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramureș s-au deplasat în zona menționată și au început căutările împreună cu celelalte agenții implicate, ISU Maramureș, Poliția Națională și cu voluntari din zonă.

Din fericire, bătrâna a reușit în cursul serii trecute să găsească adăpost într-o șură părăsită la marginea pădurii unde a și rămas peste noapte, protejandu-se astfel de ploaie.

Salvatorii au găsit-o în viață. Au urmat verificările care se fac în astfel de cazuri, iar ulterior au coborât-o din zona cu acces dificil până la ambulanța venită în sprijin cu ajutorul targii UT2000, targa folosită în extracțiile și transportul accidentaților din zonele cu acces greu.

Bătrâna a fost predată echipajului medical de pe ambulanță și a fost transportată la unitatea medicală pentru investigații mai ample.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu