Share
O femeie și cei doi fii ai săi, luați la bătaie de un consătean

O femeie și cei doi fii ai săi, luați la bătaie de un consătean

Noptea trecută poliţiştii din Târgu Lăpuş au intervenit la o agresiune în Dobricu Lăpuşului. O femeie şi fiii săi de 21 şi 23 de ani au fost bătuți de un consătean. La scurt timp de la sesizare, poliţiştii au ajuns la faţa locului. Tânărul de 23 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 20 de ani, şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Şi poliţiştii de ordine publică din Baia Mare au intervenit aseară la un scandal care a avut loc într-o staţie de taxi de pe strada Victoriei. Oamenii legii au identificat toate persoanele implicate – patru băimăreni cu vârsta cuprinsă între 17 şi 57 de ani. Nu a fost necesară prezenţa personalului medical, iar bărbatul agresat nu a dorit să formuleze plângere. Ceilalți trei au fost sancţionaţi contravenţional.

Conform legii, lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu