Share
Noi detalii privind accidentul de la Moisei, în care 51 de polonezi au fost implicați

Noi detalii privind accidentul de la Moisei, în care 51 de polonezi au fost implicați

Ieri, 05 iulie, la ora 15.54, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin 112 că pe D.N. 18, în localitatea Moisei, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă din cadrul Poliției Orașului Borșa și Vișeu de Sus, care au constatat că un bărbat de 64 de ani, din Polonia, care efectua transport de persoane, aflat la volanul unui autobuz, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, parcurgând pe acostament și șanț o distanță de 44,20 de metri iar, ulterior, a intrat în coliziune cu gardurile unor imobile, oprindu-se în peretele și terasa de beton, de la nivelul superior a unui imobil.

În evenimentul rutier nu au fost implicate alte vehicule, iar din păcate, conducătorul auto a decedat.

La fața locului au fost prezente 11 autospeciale de ambulanță cu medici specialiști, în vederea acordării primului ajutor și transportarea victimelor la Spitalele Orașelor Borșa și Vișeu de Sus.

În urma evenimentului rutier au rezultat șapte victime, fiind vorba de doi bărbați de 45 și 49 de ani, respectiv cinci femei cu vârste cuprinse între 32 și 70 de ani, toate din Polonia. Persoanele vătămate au rămas internate la spital sub supraveghere medicală.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Maramureș.

Totodată, ghidul din autocar a declarat că șoferul a făcut infart în timp ce conducea, căzând cu capul pe volan.

Alt detaliu care îți fiori ar fi că anul trecut a fost un accident în Moisei și a murit un motociclist polonez. Acum în autocar era soția acelui motociclist și au oprit sa aprindă o lumânare, iar la 1,5 km a avut loc accidentul de ieri.

Azi, 6 iulie, un autocar îi va duce pe turiștii polonezi la graniță, în spitalul din Maramureș rămânând internate șase persoane.

L.C.H.

Citește și

Accident rutier grav în Moisei; Un autocar cu cetățeni polonezi a părăsit partea carosabilă, intrând într-o casă


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu