Share
Actualizare 3: Caz crimă în Maramureș: O tânără în vârstă de 18 ani, omorâtă într-o cabană din Vișeu de Sus. Suspectul crimei a încercat să se sinucidă (FOTO)

Actualizare 3: Caz crimă în Maramureș: O tânără în vârstă de 18 ani, omorâtă într-o cabană din Vișeu de Sus. Suspectul crimei a încercat să se sinucidă (FOTO)

Caz ciudat în Maramureș. În această după-amiază, la ora 17.06, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că într-o cabană părăsită, situată într-o zonă izolată a localității Vișeu de Sus, a fost găsită o persoană decedată.

„Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o tânără de 18 ani, domiciliată în Vișeu de Sus. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei morții.

A fost constituită echipă complexă de cercetare care desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat tânăra”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Conform surselor DirectMM.ro, există suspiciunea că a fost crimă!

ACTUALIZARE – Bogdan Gabor, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, a declarat, pentru DirectMM.ro, că „suspiciunea de omor se confirmă. La acest moment se efectuează cercetări la fața locului. Presupusul autor a fost identificat. Este vorba despre fostul concubin al tinerei. Acesta se află deja în custodia poliției”.

ACTUALIZARE 2 – Suspectul crimei are 24 de ani, conform surselor DirectMM.ro și ar fi încercat să se sinucidă după comiterea faptei, însă a fost prins la timp de oamenii legii. Mai mult decât atât, tânăra în vârstă de 18 ani ar fi mama a doi copii. Informațiile sunt contradictorii, dacă bărbatul este sau nu și tatăl celor doi copii. Macabra descoperire a fost făcută de un cioban care se afla în apropiere, în acea zonă.

ACTUALIZARE 3 – Conform unor surse, cea care a pus capăt relației a fost fata, Bianca. Tânăra a luat această decizie după ce concubinul său ar fi obișnuit să o lovească. Claudiu nu a putut suporta gândul despărțirii, motiv pentru care a ademenit-o la cabana respectivă. Acolo, a lovit-o cu pumnii și picioarele și ar fi strangulat-o cu o sârmă. Când și-a dat seama ce a făcut, a decis să își pună capăt zilelor prin spânzurare, nu înainte de a notifica familia fetei că aceasta nu se va mai întoarce, așadar nu va mai putea avea grijă de copii. A fost, însă, salvat la timp, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, unde a primit îngrijiri suplimentare. Duminică, 7 iunie, suspectul a fost condus la Secția de Psihiatrie a Spitalului Sighetu Marmației, unde va fi supus unei evaluări psihiatrice.

Vom reveni cu informații!

C.Ț.

Lasă un comentariu