Share
Maramureșean cercetat pentru contrabandă. A rămas și fără mașină și fără țigări VIDEO

Maramureșean cercetat pentru contrabandă. A rămas și fără mașină și fără țigări VIDEO

Un maramureșean a rămas fără mașină, după ce a fost depistat de polițiștii de frontieră în trafic în timp ce transporta 1.500 de pachete de țigări de proveniență extracomunitră. Bărbatul a fost identificat în trafic în localitatea Oncești, iar polițiștii de frontieră au confiscat marfa pentru continuarea cercetărilor. Totodată, au indisponibilizat și autoturismul cu care au fost transportate țigările. Bărbatul este acum cercetat pentru contrabandă.

„În data de 6 decembrie, în jurul orei 12.00, pe timpul executării unor misiuni de supravegehre și control la frontiera de stat, polițiștii de frontieră din cadrul STPF Maramureș au oprit în trafic pe raza localității Oncești un autoturism marca Skoda, înmatriculat în România, condus de către un maramureșean, în vârstă de 63 de ani”, arată ITPF Sighetu Marmației.

Mașina și țigările de contrabandă au fost confiscate

După un control amănunțit asupra autoturismului, în portbagaj au fost descoperite „mai multe colete cu țigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii mașinii împreună cu șoferul, la sediul Poliției de Frontieră în vederea continuării cercetărilor”, mai arată polițiștii de frontieră.

Valoarea totală a țigărilor de contrabandă a fost estimată la 17.550 lei.

„Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 10.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării verificărilor.

În cauză, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației”, mai arată ITPF Sighetu Marmației.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu