Share
Intervenție Salvamont și SMURD Maramureș: Bărbat aflat în stare de inconștiență, din cauza alcoolului… pe Valea Vinului (FOTO)

Intervenție Salvamont și SMURD Maramureș: Bărbat aflat în stare de inconștiență, din cauza alcoolului… pe Valea Vinului (FOTO)

Ziua de 2 decembrie a adus o nouă acțiune pentru salvatorii montani maramureșeni. Prin 112, a fost semnalat faptul că o persoană din zona Valea Vinului (Vișeu de Sus), se află căzută în casă, în stare de inconștiență.

Fiind o zonă cu acces dificil, angajații SPJ Salvamont Maramureș au fost solicitați să asigure deplasarea echipajului medical și transportul persoanei, în caz de nevoie.

Salvatorii montani din echipa de prim răspuns ajunși la fața locului împreună cu echipajul medical au discutat cu aparținătorii care au sunat la 112 pentru a anunța problema bărbatului în vârstă de 53 ani. Aparținătorii au intrat în locuința bărbatului împreună cu salvatorii, găsind persoana căzută și inconștientă.

„După verificarea semnelor vitale și a stării generale a persoanei căzute, s-a constatat că bărbatul nu avea probleme medicale, singura problema fiind cantitatea mare de alcool consumată. A fost extras, transportat la ambulanță și dus la unitatea medicală pentru investigații”, au precizat reprezentanții SPJ Salvamont, arătând că, odată ce misiunea s-a încheiat, salvatorii montani s-au retras la baza Salvamont Vișeu.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu