Share
Infracţiuni rutiere în fiecare zi: Alți doi bărbați au fost prinși în trafic fără permis; unul dintre ei avea și alcoolemie, iar celălalt a provocat accident

Infracţiuni rutiere în fiecare zi: Alți doi bărbați au fost prinși în trafic fără permis; unul dintre ei avea și alcoolemie, iar celălalt a provocat accident

Azi noapte, puțin după ora 00.00, poliţiştii din Șomcuta Mare au oprit pentru control un autoturism care era condus pe strada Republicii din oraș.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din Sălaj, care nu deţine permis de conducere.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a avut o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Baia Mare în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Ieri, 12 octombrie, ora 13.00, poliţiştii din Fărcaşa au fost sesizaţi că pe DJ 108A, în localitatea Buzești, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului, poliţiştii au identificat un tânăr de 24 de ani, din Tulcea, care a relatat faptul că în timp ce efectua lucrări pe marginea D.J. 108A, la șanțul situat în partea dreaptă a străzii, a fost acroșat de o bucată de scândură, care era așezată într-o căruță tractată de un tractor.

Poliţiştii au identificat utilajul agricol şi căruţa în cauză care nu aveau montate plăcuțe cu numere de înmatriculare.

De asemenea, a fost identificat conducătorul utilajului agricol ca fiind un bărbat de 40 de ani, din Fărcașa.

S-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg. /l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Publicat în:

Lasă un comentariu