Share
În weekend, șase dosare penale pentru infracţiuni rutiere

În weekend, șase dosare penale pentru infracţiuni rutiere

În acest weekend, poliţiştii au depistat patru bărbaţi care au condus sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatele testărilor cu aparatul etilotest fiind între 0,43 şi 0,82 mg/l alcool pur în aer expirat.

Totodată, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă au identificat pe raza localităţii Şieu un tânăr de 25 de ani, din Rozavlea, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că acesta nu deţine permis de conducere.

De asemenea, azi-noapte, la ora 00.20, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Vișeu de Sus au depistat în trafic, în zona numita „La Răscruci”, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Moisei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul nu beneficiază de asigurarea obligatorie, numerele de înmatriculare aplicate pe autoturism sunt false, iar tânărul figurează cu permisul de conducere reținut, ca urmare a săvârşirii unor infracţiuni la regimul rutier.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, de conducere a unui vehicul cu numar fals şi de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Publicat în:

Lasă un comentariu