Share
Grav: În ultimele zile, mai mulți bărbați au fost depistați la volan băuți sau drogați

Grav: În ultimele zile, mai mulți bărbați au fost depistați la volan băuți sau drogați

Începând cu data de 24 iunie până marți, 28 iunie, polițiștii maramureșeni au întocmit cinci dosare penale pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Conducători auto cu vârste cuprinse între 27 și 59 de ani din Săpânța, Cupșeni, Coroieni, Bicaz și Baia Mare au condus autoturisme aflându-se  sub influența băuturilor alcoolice, etilotestul indicând rezultate între 0,56 și 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tuturor le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Doi dintre aceștia s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

De asemenea, în aceste zile, polițiștii maramureșeni au continuat și intensificat acțiunile pentru combaterea consumului de substanțe interzise, precum și respectarea normelor rutiere în vigoare.

Astfel, polițiștii din Săliștea de Sus, Borșa și Sighetu Marmației au identificat în trafic trei tineri de 20, 21 și 22 de ani, care se aflau la volanul unor autoturisme, iar polițiștii i-au testat pentru depistarea prezenței substanțelor interzise în organism,  aparatele indicând rezultate pozitive. Acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea determinării prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Totodată, polițiștii maramureșeni au aplicat 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 34.000 de lei, iar ca măsuri complementare au dispus reținerea a șase permise de conducere și retragerea a trei certificate de înmatriculare.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu