Share
Doi șoferi beți au fugit de la locul accidentelor pe care le-au provocat

Doi șoferi beți au fugit de la locul accidentelor pe care le-au provocat

Doi şoferi care au fugit de la locul accidentelor pe care le-au provocat au  fost prinşi de poliţişti. Duminică, pe DN18, în Pasul Hera, un bărbat de 67 de ani, din Repedea, care conducea un autoturism, într-o curbă deosebit de periculoasă a pierdut controlul direcţiei de mers, a lovit un cap de pod şi un gard, după care s-a oprit într-un șant.  În urma accidentului, un pasager al mașinii, de 27 de ani, a fost rănit și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vişeu de Sus. Șoferul a fugit de la locul accidentului, fiind indentificat după aproximativ trei ore. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi poliţiştii rutieri din Vișeu de Sus au intervenit ieri la un accident, produs în Poienile de sub Munte. Un bărbat de 47 de ani din localitate s-a răsturnat cu mașina în albia pârâului Misica. Un pasager de 27 de ani a fost transportat la Centrul de Permanenţă Poienile de Sub Munte pentru îngrijiri medicale. Și în acest caz șoferul a fugit de la locul accidentului. A fost găsit după vreo două ore. Pus în fața aparatului etilotest s-a dovedit că avea 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi șoferi sunt cercetați acum pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și părăsirea locului accidentului.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu