Share
Discuție despre droguri în Parcul Grădina Morii Sighetu Marmației; Ce informații utile au aflat tinerii

Discuție despre droguri în Parcul Grădina Morii Sighetu Marmației; Ce informații utile au aflat tinerii

În weekend, cu forțele întărire, politiștii de prevenire, cei de siguranță școlară, cei de la antidrog, susținuți de jandarmii maramureșeni, au fost în Parcul Grădina Morii din Sighetu Marmației pentru a se întâlni cu tinerii prezenți la cea de-a 13-a Sărbătoare a Voluntariatului, precum și la Campionatul Național de seniori la Volei pe Plajă.

Polițiștii si jandarmii au stat de vorba cu tinerii despre droguri, consum și trafic, precum și despre consecințele penale și cele din plan fizic și psihic ale drogurilor.

Tinerii sub îndrumarea reprezentantului Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog au avut ocazia să joace fotbal folosind ochelarii care stimulează consumul de alcool și droguri.

Tinerii, unii dintre ei cu permis de conducere, și-au manifestat indignarea față de conducerea sub influența consumului de alcool și droguri din prisma victimizării participanților la trafic care conduc regulamentar.

Astfel de activități vor fi organizate și în perioada următoare în zonele de agrement frecventate de turiști și pe timpul manifestărilor din spațiul public pentru a preveni și combate consumul de substanțe care pot avea repercusiuni asupra sănătății.

Mesajul polițiștilor si al jandarmilor rămâne același:
Fiți inteligenti, Fiți liberi, căutați alternative sănătoase pentru a fi fericiți!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu