Share
Depistaţi cu alcool şi fără permis la volan

Depistaţi cu alcool şi fără permis la volan

Alte două persoane sunt cercetate în cadrul dosarelor penale întocmite de poliţişti marți, 26 mai, după ce au fost surprinse în trafic conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu permisul de conducere suspendat.

Mai exact, în jurul orei 01.30, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei  au observat un autoturism care a efectuat brusc virajul la dreapta, pe strada Popa Lupu din municipiu. L-au urmărit până în Cartierul Tudor Vladimirescu, înainte de intersecția cu strada George Coșbuc. În urma verificărilor, conducătorul auto a fost identificat – un tânăr de 24 de ani, din oraș.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina, care efectuau serviciul de supraveghere şi control a traficului rutier pe raza localităţii Ruscova, au oprit pentru verificări un autoturism. La volan se afla un bărbat de 44 de ani, din Bistriţa. S-a constatat că plăcuţele de înmatriculare aplicate pe autoturism erau false, iar conducătorul auto are permisul de conducere suspendat. Poliţiştii au testat bărbatul cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările urmând a dispune măsuri legale.

Publicat în:

Lasă un comentariu