Share
Crimă sângeroasă: Adolescenta dispărută din Baia Mare, găsită decedată; principalul suspect, iubitul ei, voia să fugă în Olanda

Crimă sângeroasă: Adolescenta dispărută din Baia Mare, găsită decedată; principalul suspect, iubitul ei, voia să fugă în Olanda

Informații șocante referitoare la dispariția elevei de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Baia Mare. Carmen-Andreea Tătăran a fost găsită fără suflare pe un câmp din localitatea Dorolț (județul Satu Mare). Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, ca organ de sesizare.

„În seara zilei de 6 martie 2020, ora 19.00, Poliția municipiului Baia Mare, a fost sesizată despte faptul că o tânără în vârstă de 18 ani a plecat de la domiciliul ei din municipiu și până la momentul sesizării, nu s-a întors. Imediat s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, care a efectuat activități ample de căutare și investigare și s-a înregistrat dosar penal privind comiterea infracțiunii de lipsire de libertate. Pe baza materialului probator administrat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, la data de 8 martie 2020, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, măsura dispusă fiind confirmată de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Prin ordonanța din 9 martie 2020, ora 04.20, s-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind efectuate în continuare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș. Din probele administrate până în prezent, rezultă indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoana vătămata a fost victima unei infracțiuni contra vieții comisă la data de 5 martie 2020” – a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Conform informațiilor existente, principalul suspect este chiar tânărul cu care se întâlnise de câteva ori, Cristian C.,  în vârstă de 21 de ani, care a avut domiciliul în Baia Mare.  Acesta a fost reținut în noaptea de duminică spre luni în PTF Petea, în momentul în care încercase să fugă din țară, în Olanda. El a fost transportat la secția de Psihiatrie pentru o expertiză de specialitate. Familia și apropiații se declară șocați de cele întâmplate.

„În seara zilei de 6 martie 2020, ora 19, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată de către o persoană cu privire la dispariţia fiicei sale în vârstă de 18 ani, elevă la un liceu din Baia Mare. La data de 7 martie 2020, lucrătorii poliţiei judiciare din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Baia Mare au procedat la consemnarea plângerii orale formulată în legătură cu dispariţia tinerei în vârstă de 18 ani şi s-a înregistrat dosar penal privind comiterea infracţiunii de lipsire de libertate. Pe baza materialului probator adminsitrat de către lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş,  la data de 8 martie 2020 s-a dispus efectuarea în continuarea a urmăririi penale faţă de un suspect sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate prevăzută de art. 205 alin.1 Cod penal, măsura dispusă fiind confirmată de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Prin ordonanţa din data de 9 martie 2020, ora 04.20 s-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor prevăzută de art. 188 alin.1 Cod penal, cercetările fiind efectuate în continuare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş. in probele administrate până în prezent rezultă indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoana vătămată a fost victima unei infracţiuni contra vieţii comisă la data de 5 martie 2020” – a declarat Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Vom revenii cu informații.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu