Share
Coșmar de Paști: Tânărul din Vișeu de Sus care și-a dat foc din cauza unei datorii a fost transportat în stare gravă la Iași

Coșmar de Paști: Tânărul din Vișeu de Sus care și-a dat foc din cauza unei datorii a fost transportat în stare gravă la Iași

Clipe de groază într-o familie din Vișeu de Sus, chiar în ziua de Paști. Un tânăr în vârstă de 27 de ani și-a turnat benzină pe el, după care și-a dat foc. Motivul gestului său extrem ar fi o datorie în valoare de 5.000 de euro.

Duminică, 2 mai, la ora 15.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de o femeie de 53 ani din oraș despre faptul că fiul ei și-ar fi aruncat benzină pe corp și și-a dat foc.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat apelanta și persoana în cauză, un tânăr de 27 ani, ambii din Vișeu de Sus. Din discuțiile purtate cu apelanta, polițiștii au constatat că tânărul de 27 ani și-a aruncat benzină peste corp, după care și-a dat foc cu o brichetă.

La fața locului a fost prezent și un echipaj al ambulanței, care l-ay transportat la spitalul din Vișeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale. Tânărul prezintă arsuri de gradul 2 si 3 și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au arătat reprezentanții IPJ Maramureș.

Tânărul a fost transportat de urgență la Iași, fiind internat la terapie intensivă a secţiei de Arşi a Spitalului Sf. Spiridon. „SMURD Iaşi a preluat, azi noapte, de la avionul SMURD, un pacient de sex masculin, de 27 ani, din Vişeul de Sus, cu arsură prin flacără produsă prin autoincendiere, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Pacientul a suferit arsuri pe aproximativ 45% – 50% din suprafaţa corporală, de grad II – III la nivelul extremităţii cefalee, căilor aeriene, toracelui anteroposterior, pe membrele superioare şi coapse. Pacientul este cunoscut ca având diabet zaharat tip II. A fost intubat şi ventilat mecanic, fără suport inotrop pozitiv. Este internat la terapie intensivă la secţia de Arşi”, a explicat prof. univ. dr. Diana Cimpoeşu, citată de presa națională.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu