Share
Ca să scape de poliție, a condus cu spatele mașina în care se aflau 20.000 cartușe de țigări, până când s-a tras la pneuri (VIDEO)

Ca să scape de poliție, a condus cu spatele mașina în care se aflau 20.000 cartușe de țigări, până când s-a tras la pneuri (VIDEO)

Când țigările scapă de controlul celor de la ITPF Sighet, se poate ca pe fir să intre Polția Română, așa cum s-a întâmplat luni seara. Existau informații că un microbuz Mercedes a fost burdușit cu țigări de contrabandă, preluate dintr-o hală unde erau depozitate. Și că a pornit pe DN 2E, în tandem cu un autoturism, ce avea rol de a asigura traseul în calitate de antemergător. Ca atare, polițiștii de la rutieră au organizat un filtru în localitatea suceveană Capu Codrului, fiind interceptate autoturismul antemergător şi autoutilitara.

La semnalele regulamentare de oprire, conducătorul auto a oprit brusc. Dar ca să scape de polițiști, a cuplat în marșarier şi a mers cu spatele spre Fălticeni. Aproape doi km a condus în viteză și șerpuit, pentru a nu permite polițiștilor să-l prindă.
ASceștia au fost nevoiţi să tragă şase focuri: trei de avertisment în aer şi trei spre pneurile autoutilitarei. Astfel, mașina nu a mai putut continua deplasarea şi a fost blocată, după ce a intrat în gardul unei locuinţe.

Persoana de la volan, un bărbat de 26 de ani, a ieşit pe geamul portierei, încercând să fugă, dar a fost prins şi încătuşat. În Mercedesul care circula cu numere false au fost găsite au peste 20.000 de cartuşe de ţigări de contrabandă.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu