Share
Alte infracțiuni rutiere depistate: Un bărbat a fost prins beat la volan, iar altul a făcut accident și a refuzat să fie testat cu etilotestul

Alte infracțiuni rutiere depistate: Un bărbat a fost prins beat la volan, iar altul a făcut accident și a refuzat să fie testat cu etilotestul

Marți noaptea, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat de 48 ani, din Bogdan Vodă.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg /l alcool pur în aerul expirat , fapt pentru care a fost condus la Centrul de Permanenţă din orașul Dragomireşti, unde i-a fost  recoltată o mostră biologică de sânge.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 48 ani sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ieri, 20 iulie, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe D.N. 18B, în localitatea Rușor, s-a produs un accident rutier între două autovehicule soldat cu pagube materiale.

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 30 ani din Târgu Lăpuș, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, impact din care au rezultat pagube materiale.

La solicitarea polițiștilor de a fi testat cu aparatul etilotest, bărbatul de 30 ani a refuzat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cazul conducătorului autoutilitarei rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost zero.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Publicat în:

Lasă un comentariu