Share
Alertă Salvamont de seară: În județul Maramureș, o femeie a primit urgent ajutorul salvatorilor montani, după ce și-a fracturat piciorul stâng! (VIDEO ȘI FOTO)

Alertă Salvamont de seară: În județul Maramureș, o femeie a primit urgent ajutorul salvatorilor montani, după ce și-a fracturat piciorul stâng! (VIDEO ȘI FOTO)

Alertă Salvamont de seară! În județul Maramureș o femeie a primit urgent ajutorul salvatorilor montani, după ce și-a fracturat piciorul stâng! Comuna: Petrova!

Seara de marți, 5 octombrie, a adus o nouă intervenție în Maramureș, mai exact în zona comunei Petrova. Prin 112, salvatorii montani au fost anunțați despre un accident al unei femei în etate, care a suferit un traumatism al membrului inferior.

Un echipaj de prim răspuns al Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș a pornit către zona indicată, menționată, pentru a face joncțiunea cu un echipaj de prim ajutor plecat de la Vișeu de Sus. S-a știut încă de la început că femeia accidentată se afla într-o zonă cu acces mai dificil, astfel că a fost nevoie de sprijin.

Salvatorii montani au ajuns în cel mai scurt timp posibil la persoana accidentată. Femeia în vârstă de 69 ani a suferit un traumatism al membrului inferior stâng și după ce i-a fost acordat primul ajutor și aplicată atela vacumatică a fost transportată cu targa UT2000 până în locul în care echipajul SMURD Vișeu de Sus a avut acces. Pacienta a fost predată echipajului SMURD Vișeu, iar apoi transportată la unitatea medicală pentru investigații. Misiune s-a încheiat cu succes. Salvatorii montani s-au retras la bază. Vezi Video AICI!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu