Share
Accidente rutiere în Săcel și Rozavlea; O persoană a murit, iar alta a ajuns la spital

Accidente rutiere în Săcel și Rozavlea; O persoană a murit, iar alta a ajuns la spital

Azi-noapte, în jurul orei 00.00, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier în Rozavlea.

În urma sesizării, polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că pe D.J. 186, în Rozavlea, un bărbat de 31 de ani din județul Timiș care a condus un autoturism având direcția de deplasare dinspre Strâmtura către Șieu a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu podețul unui imobil.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar, din păcate, acesta a decedat pe traseu.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului rutier, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Tot ieri, în jurul orei 23.00, polițiștii din Săcel au fost sesizați că pe D.N. 1C în Săcel a avut loc un accident rutier.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 57 de ani, din Moisei, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția Săcel înspre Romuli, având permisul de conducere reținut, a părăsit partea carosabilă prin dreapta rupând un stâlp metalic de susținere a parapetului metalic și s-a răsturnat peste un podeț de la o înălțime de 5 m pe un teren viran.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femeie de 22 de ani din Borșa, care se afla în calitate de pasager în dreapta față. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltată și o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu