Share
Accidente rutiere în Ilba și Sighetu Marmației; Doi bărbați au ajuns la spital

Accidente rutiere în Ilba și Sighetu Marmației; Doi bărbați au ajuns la spital

Astăzi, 23 august, la ora 06.52, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 1C, în localitatea Ilba.

Un tânăr de 27 de ani, din Mireșu Mare, aflat la volanul unui autoturism condus înspre municipiul Baia Mare, pe un sector de drum în aliniament, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 63 de ani din Mocira. După impact, unul dintre autoturisme a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul din partea dreaptă a sensului său de mers, unde a lovit frontal un cap de pod.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 63 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Acesta a rămas internat.

Conducătorii autoturismelor au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero în ambele cazuri, fiind recoltate și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

De asemenea, ieri, 22 august, la ora 11.26, polițiștii din Sighet au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Mihail Kogălniceanu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 59 de ani din municipiu, aflat la volanul unui autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 62 de ani din municipiu.

În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un stâlp de electricitate, avariind o firidă de gaz și contorul aferent.

Bărbatul de 59 de ani a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto – accident Ilba, sursa – Radare Maramureș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu