Share
Accidente rutiere în Baia Mare. Două tinere au ajuns la spital

Accidente rutiere în Baia Mare. Două tinere au ajuns la spital

Două tinere, de 15 și 18 ani, au ajuns la spital după ce au fost accidentat de o mașină. Fetele se aflau pe strada Piața Izvoarelor din Baia Mare, când au fost surprinse și accidentate de o mașină condusă de un bărbat de 28 de ani.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 28 de ani din Fersig, a surprins și accidentat două tinere de 15 respectiv 18 ani, care se aflau în traversarea părții carosabile, în calitate de pietoni. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonilor, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a fost necesară internarea doar pentru victima de 15 ani”, arată IPJ Maramureș.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatulfiind zero. Traficul în zona accidentului rutier a fost blocat pe un sens de mers, aproximativ 30 minute.

Șofer băut la volan

Un alt accident rutier a avut loc aseară, 12 decembrie, în jurul orei 21.00. Polițiștii au intervenit la evenimentul produs la intersecția străzii Victoriei cu Dimitrie Cantemir. Ei au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 21 de ani din Brașov, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 52 de ani din Baia  Mare.

„În urma accidentului rutier, șoferul de 52 de ani și un pasager din același autoturism de 54 de ani, au suferit vătămări corporale, motiv pentru care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde nu a fost necesară internarea acestora”, arată IPJ Maramureș.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatele a fost zero în cazul tânărului din Brașov și de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 52 de ani.

Circulația în zona producerii accidentului rutier a fost restricționată aproximativ 30 min. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu