Share
Accidente în lanț pe șoselele din Maramureș. Victime în Rona de Sus, Buciumi și Ocna Șugatag

Accidente în lanț pe șoselele din Maramureș. Victime în Rona de Sus, Buciumi și Ocna Șugatag

Weekend dificil pentru forțele de intervenție maramureșene. Iar asta din cauza evenimentelor produse pe șoselele din județ. Iată cele mai grave dintre ele.

OCNA ȘUGATAG.

Sambata, 29 august, în jurul orei 11.00, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe D.J. 109 F.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un tânăr de 19 ani din Moisei a condus un autoturism, iar la ieșirea din Ocna Șugatag spre Baia Mare, în timp ce efectua manevra de depășire a unui biciclist care se deplasa în aceeași direcție, nu a păstrat distanța laterală corespunzătoare, moment în care l-a acroșat pe acesta.

Biciclistul a fost identificat ca fiind un bărbat de 65 de ani, din Ocna Șugatag.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Biciclistul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

RONA DE SUS.

Accid rutier in Rona de Jos, duminica, 30 august, în jurul orei 05.00. Un autoturism a intrat intr-un cap de pod, rezultând 5 victime. Au intervenit echipaje SMURD și SAJ Sighet

O victimă este în comă, decerebrată. Este vorba despre un tânăr in varsta de 23 de ani. S-a trimis in intampinare echipaj cu medic de la SAJ Baia Mare.

La Rona de Jos a intervenit echipaj TIM SMURD pentru tânărul cu traumatism complex cranii-cerebral, cu stare de comă. Fetița cu fractura de femur a fost transportată și predată la UPU Baia Mare.

BUCIUMI.

Duminica, 30 august, în jurul orei 07.45, a avut loc un accident rutier în Buciumi. A fost implicată o singură mașină, care s-a răsturnat. Au rezultat 2 victime conștiente ieșite din autoturism. A intervenit un echipaj de la SAJ Șomcuta Mare.

Vom reveni cu detalii!

C.Ț.

 

 

 

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu