Share
Accident cu doi răniți în centrul Băii Mari

Accident cu doi răniți în centrul Băii Mari

Ziua de 20 februarie a fost cu ghinion pentru doi participanți la trafic. Ei au suferit leziuni ușoare în urma unui accident rutier produs în intersecția bd. București – str. Culturii – str. 22 Decembrie.

 

Verificările efectuate de polițiști până în acest moment au relevat că accidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului. Unul dintre conducătorii auto, cel care circula regulamentar, și o pasageră din același autoturism au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, în ambele cazuri rezultatul fiind zero. Cercetările continuă – a detaliat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Intersecția este una dintre cele mai circulate din oraș, iar recent (mai exact în 9 februarie) acolo a mai avut loc un eveniment rutier. În urma impactului dintre două autoturisme, cinci din cei șapte participanți la trafic au suferit leziuni. Și atunci, șoferul unui autoturism nu a respectat culoarea semaforului. (C.Ț.)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu