Share
A provocat un accident rutier și a fugit de la fața locului; a fost prins în scurt timp și s-a constatat că era băut

A provocat un accident rutier și a fugit de la fața locului; a fost prins în scurt timp și s-a constatat că era băut

Aseară, la ora 20.30, Poliţia oraşului Borşa a fost sesizată prin 112 că pe strada Al. I. Cuza din oraş s-a produs un accident de circulaţie, iar unul dintre şoferi a părăsit locul faptei.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că un autoturism condus de o femeie de 60 de ani a fost acroşat în partea din spate de către un alt autoturism, iar după producerea impactului persoana care conducea cel de-al doilea autoturism a părăsit locul producerii accidentului.

Femeia de 60 de ani a fost transportată la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale fără să rămână sub supraveghere medicală. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, însă nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

După aproximativ o oră, la sediul poliţiei s-a prezentat o femeie de 62 de ani ,din oraş, care a declarat că ea a condus autoturismul implicat în accident. Întrucât în urma audierii au existat neconcordanţe privind dinamica producerii accidentului, poliţiştii au continuat cercetările stabilind că este posibil ca autoturismul să fi fost condus de un bărbat de 60 de ani. Acesta a fost depistat şi testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

Publicat în:

Lasă un comentariu