Share
Ultima zi de înscriere la  Bacalaureat 2018

Ultima zi de înscriere la Bacalaureat 2018

2 februarie este ultima zi de înscriere pentru prima sesiune a  bacalaureatului. În Maramureș, aproximativ 4000 de tineri își vor încerca norocul la acest examen. ”Numărul nu se poate preciza cu exactitate, deoarece nu se cunoaște numărul corigenților și nici câți candidați din promoțiile anterioare se vor înscrie” – precizează Adriana Meșter, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Examenele vor începe pe 12 februarie 2018, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română. Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă va avea loc în zilele de 14 și 15 februarie. În zilele de 16, 19 și 20 februarie este programată evaluarea competențelor digitale, iar în perioada 21-22 februarie se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Probele scrise vor fi organizate în perioada 25-28 iunie, iar primele rezultate vor fi afişate pe 4 iulie. Calendarul desfășurării examenului de bacalaureat poate fi urmărit pe site-ul www.isjmm.ro.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu