Share
Revelion acasă sau la restaurant?

Revelion acasă sau la restaurant?

Seara dintre ani este un prilej de sărbătoare pentru fiecare dintre noi. Revelionul este despre bucurie în familie și cu cei dragi. În fiecare an, însă apare întrebarea: acasă sau la restaurant?

Persoanele comode care nu vor să depună efort pentru a face curățenie, a prepara și a amenaja locuința, vor prefera restaurantul. Avantajele acestei alegeri sunt: servirea, asigurarea distracției și legarea de prietenii.

Cei mai chibzuiți cu banii se vor gândi la costurile ridicate, și asta doar pentru câteva ore, gândindu-se că nu merită efortul financiar.

Și aglomerația este luată în calcul, muzica foarte tare, agitația și mâncarea care poate să nu fie pe gustul fiecăruia.

Confortul casei nu poate fi comparat cu niciun loc din lume. Cumparaturile din supermarket-uri au prețuri mult mai mici, față de cele de la restaurant. Nu se urmează vreo regulă, nu e necesară achiziționarea unei vestimentații mai sofisticate.
Aranjarea mesei este foarte importantă. Fiecare e liber să aleagă orice design, de la cel rustic și până la cel modern.
Luminile și decorațiunile discrete, puse pe masă sunt binevenite pentru o seară de neuitat.
Se poate opta și pentru Revelionul tematic. Indiferent de tema aleasă, este indicat un bufet suedez pentru a crea suficient spatiu pentru dans.
Revelionul poate fi unul reușit, chiar și pentru persoanele singure, dacă știu să-și asigure confortul fizic și psihic dorit.

Revelionul se impune a fi o petrecere specială, simbolizând sfârșitul unei etape și începutul alteia.
E acea noapte în care se privește cu speranță spre Noul An.

Lăcrimioara Zota


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu