Share
Programul evaluărilor adulților derulate de DGASPC Maramureș

Programul evaluărilor adulților derulate de DGASPC Maramureș

Continuă seria evaluărilor în teritoriu a persoanelor adulte, realizate de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Maramureș.

Proiectul ”Mai aproape de cetățean” este derulat de instituție prin Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap (SECPAH) și are ca scop derularea activităților în teritoriu, pentru ca beneficiarii să nu fie nevoiți să vină în Baia Mare.

Specialiștii SECPAH se vor deplasa în luna februarie în 5 februarie 2024 – Vișeu de Sus (Spitalul orășenesc), în 12 februarie 2024 – Sighetu Marmației (Sediul Direcției de Asistență Socială), în 19 februarie 2024 – Târgu Lăpuș (Casa de Cultură) și în 26 februarie 2024 – Gârdani (Căminul Cultural).

”Pentru o bună organizare și evitarea aglomerării, persoanele care doresc să acceseze serviciile oferite de SECPAH în teritoriu (cerere evaluare, completare documente, reevaluare, agravare) sunt rugate să solicite telefonic o programare prealabilă la numărul de telefon: 0787.890.942 (de luni până vineri, între orele 8.00 – 14.00)”, arată oficialii DGASPC Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu