Share
Planetariul Baia Mare revine la programul său standard

Planetariul Baia Mare revine la programul său standard

Din 15 septembrie 2020, Complexul Astronomic Baia Mare a revenit la programul său standard de funcționare, anume: marți – duminică, între 08.00 și 16.00 și luni închis, renunțând la extensia orarului de vară pentru zilele de marți, miercuri și joi, când a fost deschis până la ora 19.00.

Imediat după primele măsuri majore de relaxare, la mijlocul lunii iulie, Complexul Astronomic Baia Mare a oferit publicului local și turistic ocazia ca, în plin sezon, să beneficieze de condiții speciale de vizitare, cu acces din oră în oră (nu la două ore distanță), iar miercuri, joi și vineri cu program până la ora 19.00.

„Această măsură, luată în interesul unei vizite sigure din punct de vedere sanitar pentru publicul nostru și pentru personalul de specialitate a fost elementul cheie pentru evitarea aglomerării cupolei planetariului, oferind timp și pentru procedurile de igienizare a spațiului cu UV și ventilare specială a interiorului.

Este posibil ca programul prelungit în timpul verii să fie reluat și în 2021, asigurând accesibilizarea optimă a ofertei noastre pentru turiști și pentru publicul băimărean”, precizează reprezentanții Complexului Astronomic Baia Mare.

Lasă un comentariu