Share
O nouă sesiune de admitere în școlile postliceale ale Jandarmeriei Române

O nouă sesiune de admitere în școlile postliceale ale Jandarmeriei Române

Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș recrutează candidați pentru cele 700 de locuri disponibile la cele două unități de învățământ, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Cererea-tip de înscriere la concurs poate fi descărcată de pe site-ul Jandarmeriei Maramureș, în secțiunea Carieră sau accesând direct link-ul acesta.

Cererea-tip se completează și se transmite exclusiv în format electronic pe adresa de e-mail: resurse.umane@jandarmeriamaramures.ro, până în 4 noiembrie 2022.

Toate actele necesare constituirii dosarului sunt menționate în anunțul privind recrutarea candidaților, postat pe site-ul Jandarmeriei Maramureș

Locurile scoase la concurs sunt împărțite astfel: 350 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și alte 350 locuri la Școala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.

Probele de concurs pentru admiterea în unitățile de învățământ sunt proba de evaluare a cunoștințelor – test grilă – și proba de evaluare a performanței fizice.

De asemenea, candidații vor susține evaluarea psihologică și medicală în cadrul structurilor de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne.

Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursului, pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureș, la numerele de telefon: 0262 277779; intenor: 24407/24535/24557, între orele 08.00 -16.00 de luni până vineri.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu